ERC continua sumat fitxatges. El candidat d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall, vol que el números tres de la seva candidatura sigui l'economista Miquel Puig. El mateix alcaldable ha explicat que proposarà al Congrés Regional de Barcelona que se celebrarà el proper 30 de març.

El fitxatge de Puig, que havia anat a les llistes al Congrés de l'espai postconvergent l'any 2015, se suma al de l'exdiputada dels comuns Elisenda Alamany, que serà la seva número dos.

Maragall ha fet l'anunci durant la seva intervenció en la conferència-col·loqui de Barcelona Tribuna organitzada per La Vanguardia, l'Associació Espanyola de Directius (AED) i Societat Econòmica Barcelonina d'Amics del País, on ha recordat que la seva llista anirà "més enllà d'ERC".

Puig, que va ser director general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisulas (CCMA) entre els anys 2000 i 2002 sota la presidència de Jordi Pujol, és actualment regidor d’Independents per Falset, agrupació d'electors que en diverses ocasions s'ha presentat a les eleccions amb ERC, tot i no fer-ho en les darreres.

L'exconvergent ja havia donat suport a Maragall en un manifest que va ser presentat el passat mes de gener.