La número u de la candidatura de Más Madrid i ja exalcaldessa de la capital, Manuela Carmena, presentarà aquest dilluns la seva renúncia a l'acta de regidora després que PP, Cs i Vox hagin arribat a un acord que ha possibilitat la investidura de José Luis Martínez-Almeida com a alcalde.

Fonts properes a l'exalcaldessa han assenyalat que Carmena formalitzarà la renúncia en el registre de la Plaça de la Villa i que el seu desig és que es faci d'una manera "discreta" una vegada que l'acord dels tres partits de la dreta hagin impossibilitat que torni a ocupar l'Alcaldia malgrat que Más Madrid fos la força més votada a la ciutat, amb més de mig milió de suports.

La candidata de Más Madrid Carolina Pulido serà qui ocupi l'escó en lloc de Carmena en el primer Ple a convocar pel nou Executiu.

També durant la setmana entrant es revelarà la configuració del grup municipal ja que el reglament del Ple estableix que s'han de comunicar els càrrecs de secretari del grup i representació en els cinc primers dies hàbils des de la constitució de la nova Corporació.

Divendres passat la número tres de Más Madrid, Rita Maestre, obria la porta a la possibilitat de què el grup municipal es formi amb "una direcció i diverses representacions" i afegia que ningú no té la intenció de substituir Manuela Carmena perquè això seria "ridícul i agosarat" ja que ha estat una "figura d'enorme importància", tant en la política local com en la nacional.