L'exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha descartat aquest dijous presentar-se a les pròximes eleccions generals que se celebraran el pròxim 10 de novembre sota la marca de Más Madrid. Carmena ha dit durant la seva participació en el XIX Fòrum Acave, on li han preguntat sobre la possibilitat que es presenti a les pròximes eleccions generals i ha assegurat que no ho farà.

Amb el pas al costat de Carmena, i la voluntat d'un ampli sector de Más Madrid per presentar-se a les pròximes eleccions espanyoles, la figura que surt a la llum per liderar aquesta llista és Íñigo Errejón, tot i que, segons ha declarat ell mateix, "seria precipitat" donar el salt a la política nacional ja que està centrat en la Comunitat de Madrid, d'on actualment és diputat, i en construir una base sòlida del partit a Madrid.

En paral·lel, el sector municipal del partit, que advoca per aprofitar la falta d'entesa entre el PSOE i Podemos durants úiltims mesos, per passar a l'atac en aquestes generals i entrar al Congrés, segons ha informat aquest dijous El País. Aquest és un debat informal dins la formació que no es posarà sobre la taula fins que, el dilluns a la nit, es convoquin oficialment la repetició electoral.

La idea que es barall dins de Más Madrid es presentar-se només a Madrid i buscar suports d'altres partits en altres comunitats. Una d'aquestes aliences potencioñls seria amb Compromís, que ja es va presentar a les eleccions del 28 d'abril en solitari després de separar-se de Podemos.