"Ara convé Valls". Aquest és el lema de campanya del candidat a l'Alcaldia de Barcelona que té el suport de Cs, Manuel Valls, per les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. El lema és el mateix que va utilitzar el president Jordi Pujol en les primeres eleccions al Parlament de Catalunya amb la instauració de la democràcia a l'Estat el 1980.

Aquest eslògan, doncs, ha estat l'elecció de Valls per intentar reincorporar-se en la cursa per ser alcalde que lideren l'actual alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, i el candidat republicà, Ernest Maragall. Caldrà veure si aquest lema porta a Valls la mateixa sort que li va dur a Pujol el 80, ja que, per ara, les enquestes situen Valls en quarta o cinquena posició amb una forquilla d'entre cinc i sis regidors.

Jordi Pujol va guanyar les primeres eleccions democràtiques obtenint un total de 43 escons, seguit del PSC, que va obtenir 33; el PSUC, amb 25; Centristes de Catalunya-UCD, 18; ERC, 14; i finalment el Partit Socialista Andalús, que va aconseguir-ne dos.