L'ex-fiscal en cap Anticorrupció Manuel Moix, juntament amb dos comissaris del Cos Nacional de Policia, ha estat denunciat davant el Tribunal Suprem per haver integrat una organització criminal per falsejar i manipular dades per afavorir els "interessos polítics del PP" en el cas d'espies de la Comunitat de Madrid, segons avança la cadena Ser.

La denúncia l'ha presentada José Luis Caro Vinagre, un dels guàrdies civils absolts en el judici del cas dels espies de la Comunitat de Madrid, suposadament ordenat per alts càrrecs del Partit Popular durant l'etapa en què Esperanza Aguirre era presidenta de la formació. També ha denunciat el comissari de la Policia Nacional, Jaime Barrado, i qui va ser cap de la UDEF del mateix cos policial, José Luis Olivera.

A causa de la condició d'aforat de Moix, la denúncia s'ha presentat davant de la Sala Segona del Tribunal Suprem, mentre que la dels agents ha estat formulada als jutjats ordinaris.

En concret, les denúncies són pels delictes d'organització criminal, prevaricació, tràfic d'influències, suborn, malversació i delicte continuat de falsedat documental.