Ni les càrregues policials d'aquests darrers dies, ni el fort desplegament dels Mossos d'Esquadra, han impedit el 42è tall consecutiu a l'avinguda Meridiana de Barcelona. Ara bé, els manifestants s'han hagut de reinventar per aconseguir-ho.

Com cada nit, a les 20h del vespre un centenar de persones es dirigia cap al punt de Fabra i Puig per començar un nou tall com a protesta a la sentència al procés, però la presència de 10 furgons de la BRIMO ha obligat als manifestants a recular i emplaçar l'assemblea (que celebren cada diumenge) al Monument de les víctimes del terrorisme al parc de Can Dragó.

Mossos BRIMO Meridiana @MeridianaResisteix

Forta presència de la BRIMO dels Mossos / @MeridianaResisteix

Un cop allà han decidit una nova estratègia, una amb un precedent infal·lible: el "Be water", la sàvia dita de Bruce Lee adoptada pels protestants hongkonguesos per esquivar la policia. I així ha sigut. Aprofitant que aquesta nit comptaven amb més persones gràcies al suport dels CDR, els manifestants de la Meridiana s'han organitzat en grups per realitzar diversos talls simultanis en diferents punts de l'avinguda.

Aquest nou format "líquid" ha obligat als Mossos a dispersar-se per arribar a controlar tots aquests microtalls, fet que un grup nombrós de manifestants ha aprofitat per tallar contundentment en el punt habitual de Fabra i Puig i aturar completament la Meridiana.