Més d'un centenar de persones s'han manifestat aquest matí de diumenge pels carrers del Pont de Vilomara (Bages) per mostrar el seu rebuig a l'agressió d'ara fa una setmana a uns membres del CDR de la població que encartellaven. A la protesta, sota el lema 'Defensem els nostres drets. No al feixisme', s'hi han sumat membres de la CUP com l'exdiputat Albert Botran.

Tot va començar quan un dels agressors va estripar un cartell electoral de la CUP. Quan els membres del CDR li van indicar que no ho podia fer, ell i un altre home els van començar a increpar i a intentar agredir físicament, fins que van aconseguir separar-los.

El judici per l'agressió s'havia de celebrar aquest dimecres a Manresa però es va haver de suspendre perquè els dos presumptes agressors es van presentar sense advocat i, a més, un d'ells no estava correctament citat. 

Els dos acusats asseguren que no estan afiliats a cap partit polític -tot i que, al principi, es va apuntar a vincles amb Cs- i que, per tant, no se'ls pot considerar ultres. Segons va explicar un d'ells, va estripar els cartells perquè no li agradaven, però sense saber que era propaganda electoral.

Se'ls acusa d'un delicte d'agressió, coacció i amenaces que, els advocats de l'acusació, estudiaran ara si es tipifica com a lleu o en un rang superior.