Com es va fer en el judici de l’expresident Artur Mas i les exconselleres Irene Rigau i Joana Ortega pel 9-N, l’ANC també prepararà manifestacions per donar suport a Francesc Homs. L’actual portaveu del PDeCAT al Congrés dels Diputats també serà jutjat pel procés participatiu que es va portar a terme el 9 de novembre del 2014, però a diferència de Mas, Rigau i Ortega, haurà de comparèixer davant el Tribunal Suprem, a Madrid, a causa de la seva condició d’aforat.

Per aquest motiu, la delegació de l'ANC a Madrid ha organitzat una manifestació que se celebrarà el mateix dia 27 de febrer davant el Tribunal Suprem. Tot i que l'entitat disposarà d'autocars per fer arribar els associats de l'entitat a Madrid, no s'espera una gran concentració. En aquest sentit, l'ANC considera que serà un "gran èxit" poder reunir uns centenars de persones, atès que es tracta d'un dia laborable i que la concentració es farà fora de Catalunya.

Com a símbol de suport també anirà a Madrid “una delegació important” del PDeCAT, encapçalada pel president del partit, Artur Mas, segons ha informat la coordinadora general del partit, Marta Pascal, aquest dilluns en roda de premsa.

A part de la mobilització a Madrid, l’ANC preveu també organitzar altres manifestacions arreu de Catalunya, tot i que aquestes encara no estan confirmades, ja que es vol esperar a saber la posició d’Òmnium Cultural, l’AMI (Associació de Municipis per la Independència) i d’altres entitats sobiranistes al respecte. L’assemblea territorial de Taradell, població natal de l’exconseller, està organitzant per la seva banda una manifestació de suport a Homs.