Desenes de persones s'han manifestat aquest dilluns pels carrers del barri de Gràcia per reclamar la llibertat dels presos polítics. Coincidint amb la Festa Major del barri i sota el lema 'Llibertat preses polítiques' i impulsada per diverses organitzacions de l'esquerra independentista, la marxa, formada per prop d'un centenar de persones, ha recorregut el barri barceloní cridant el lema: "Preses al carrer, amnistia i llibertat!".

Al llarg de la marxa, els concentrats també han llançat altres consignes com "No hi som tots, falten els presos" i han lluit torxes i pancartes de suport als presos. A més, també han penjat una pancarta en suport als joves d'Altsasu, empresonats amb condemnes d'entre dos i tretze anys de presó per una baralla de bar on hi havia implicats dos guàrdies civils.

La marxa ha conclòs amb un discurs on s'ha exigit la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats, la fi de la repressió contra els organitzadors del referèndum de l'1-O i la fi de la impunitat i la dispersió penitenciària.