Milers de persones es manifesten pels carrers del centre de Barcelona en protesta pels requeriments i citacions judicials a càrrecs electes i institucions independentistes. Un acte convocat per la CUP i que ha arrencat a les 17 h a plaça Universitat. És el colofó de la campanya "Sense por" de suport als càrrecs electes independentistes perseguits per la justícia espanyola.  

El tret de sortida l'ha donat el diputat al Parlament Benet Salellas, que ha respost les paraules d'aquest matí del líder de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, que assegurava que els cupaires "estan trencant el somriure de l'independentisme". "Que no s'empatolli i que baixi al carrer, que surti del balcó i estigui amb la gent", ha demanat Salellas al convergent. 

Els cupaires han aconseguit sumar entitats i representants de diferents partits polítics que són a la fila zero de la marxa com Joan Tardà i Alfred Bosch, d'ERC; Gerardo Pisarello, Jaume Asens i Gala Pin, de Barcelona en Comú; Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona; Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural; Teresa Forcades, de Procés Constituent; l'antropòleg Manuel Delgado; Eduard Calvo, vicepresident de l'AMI; David Companyon, d'EUiA; Joan Coma regidor de Capgirem Vic-CUP investigat per l'AN, i tots els diputats al Parlament de Catalunya de la CUP-CC, entre altres representants de la societat civil catalana.

La cloenda de l’acte serà a les 19 hores a la plaça de Sant Jaume amb els parlaments de Xavier Godàs, alcalde independent de Vilassar de Dalt, i Montse Venturòs, alcaldessa de Berga de la CUP investigada pel TC. També hi haurà una actuació musical d'Ovidi3, amb David Fernàndez, i la formació Ebri Knight.