L'ANC ha convocat aquest dilluns concentracions contra l'allargament del 155. L'entitat sobiranista crida als ciutadans a sortir el carrer per protestar contra el veto del govern de Mariano Rajoy al nomenament dels consellers i, per fer-ho, ha organitzat concentracions a Barcelona, Lleida, Girona ,Tarragona i Tortosa sota el lema "prou xantatges".

En un comunicat, l'entitat ha anunciat les manifestacions i ha avisat que "considera que és el moment de recuperar el mandat de l'1 d'octubre". "La defensa de les institucions catalanes per recuperar la gestió dels serveis bàsics i la salvaguarda de l’autogovern són una tasca necessària però no suficient per garantir els nostres drets democràtics, cal assolir la República catalana", argumenten des de l'entitat.

A Barcelona la concentració serà davant del Centre Cultural el Born a les 19.30 h, a Lleida a la plaça Paeria a les 20 h, a Girona a l’avinguda 20 de juny a la mateixa hora i a Tarragona a la plaça Imperial Tarraco a les 20.30 h, igual que a la plaça Alfons de Tortosa.

WhatsApp Image 2018 05 21 at 11.19.12