La manifestació de la Diada, organitzada per l'ANC, ja té la majoria de trams plens o gairebé plens, fet que suposa que la situació de tots els trams hagi fet una remuntada considerable. 

Ja hi ha els primers quatre trams totalment plens (el 5 i el 6, a la carretera de Sants i que corresponen a les comarques del Gironès i la Selva respectivament) i el tram 9 (al carrer Tarragona i que correspon a les comarques del Bages i el Moianès) i el tram 23 (a la Gran Via amb plaça Universitat i que correspon a la comarca del Maresme).

Aquest diumenge, i a 2 dies de l'Onze de Setembre hi ha 14 trams més quasi plens, segons es desprèn del mapa online de l'Assemblea.

La xifra contrasta amb el fet que divendres no hi havia encara cap tram ple, i que el nombre dels quasi plens no superava els 10. Hores d'ara ja no queda cap tram amb ocupació mitjana, al centre del recorregut, i n'hi ha 8 més amb ocupació alta.

Els trams més plens són precisament els que formen l'estrella allà on es trobarà situada la capçalera de la marxa (aquest any sense polítics a l'habitual zona vip). També comença a estar notablement ple a l'altre extrem de la manifestació, a la dreta de l'Eixample.

A més més, segons ha informat aquest diumenge la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, en una entrevista a Rac1, l'entitat ha vengut més de 240.000 samarretes i ja ha contractat més d'un miler d'autobusos.