L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dijous de fer un boicot a Amazon aquest Nadal alhora que ha reclamat que les persones comprin al comerç de proximitat. A més, la batlle també ha defensat que aquesta companyia  "no aporta valor afegit a Barcelona". La resposta del productor Josep Maria Mainat a aquestes declaracions ha arribat dos dies després al seu compte personal de Twiiter: "Sap senyora Colau que milers d'empreses catalanes venen els seus productes a tot el món mitjançant la plataforma Amazon Marketplace?" 

A més, també li recorda que l'empresa ha obert al 22@ un Seller Supoort Hub, que dona feina a 500 persones. Així mateix, li pregunta si sap que la finalitat d'aquesta oficina és "ajudar a les pimes que utilitzen aquest canal de vendes".

Mainat a Colau: "Obre la teva ment"

A més, Mainat també li ha reclamat a Colau que obri la seva ment, ja que conclou la seva piulada amb el hashtag: #openyourmind.

"Comprar en botigues de barri dona vida a les nostres ciutats i genera llocs de treball. Per això proposo que no comprem a Amazon: amb prou feines paga impostos i no dona vida als barris. El comerç de proximitat ens fa una ciutat forta i cohesionada", va argumentar el dijous Colau.

Ara bé, també va rebre diverses crítiques en les xarxes socials, ja que el llibre de l'alcaldessa es ven en aquesta plataforma.