Crítiques al grup de Barcelona en Comú a Sants-Montjuïc, Barcelona, després d’haver utilitzat el correu de l’Ajuntament per fer promoció d’un acte de partit

Enviar un mail informant sobre una activitat organitzada pel partit que governa, des del correu de l’Ajuntament. Aquesta qüestió ha ocupat el ple del districte de Sants-Montjuïc aquest dijous, després que el portaveu de Convergència i Unió, Sergi Sarri, va criticar que alguns veïns havien rebut un mail on s’informava d’un acte de BComú sobre el Treball Sexual, des d’un compte de l’Ajuntament, les adreces electròniques del qual acaben en @bcn.cat.

Tot i que la regidora de Barcelona en Comú al districte, Laura Pérez, va disculpar-se pels fets, fonts del grup de CiU han confessat a El Nacional que els preocupa “la tònica del govern de confondre el partit i la institució”. “Creiem que és una confusió volguda, i més quan justament les sessions començaven avui”, han comentat les mateixes fonts, per afegir que és “una pràctica totalment fora de lloc” i que “Déu nos en guard que ho hagués fet Convergència”.

El mail -al qual ha pogut accedir El Nacional- va ser enviat ‘en còpia oculta’, i des de CiU es creu que el van rebre membres del Consell de Dones de Sants-Montjuïc i del Consell LGTBI. Al correu, enviat per un tècnic de l’Ajuntament pel barri del Poble Sec, s’explica el taller que organitza BComú sobre el treball sexual, repartit en dues sessions, incloent l’enllaç al formulari per inscriure-s’hi.