Un dels set magistrats del Tribunal Suprem que ha jutjat el procés, Antonio del Moral, preveu que la sentència es dicti entre el setembre i l'octubre. Moral ha dit que en aquests moments es pot "descartar" que la sentència es faci pública abans de l'estiu, i ha argumentat que tot just estan deliberant i que és un tema "costós" que els portarà temps.

Del Moral, però, reconeix que les previsions poden canviar, com va passar quan estudiaven quan començaria i quan s'acabaria el judici, ja que les dates van fluctuar. "Estem deliberant, i mentre la deliberació estigui en marxa és difícil fer càlculs de fins on arribarem", ha afirmat en declaracions recollides a la Cadena Ser.

Aquest mateix dijous en una entrevista a Catalunya Ràdio, el secretari general del PSC, Miquel Iceta, ha dit que veu "possible" una sentència abans de l'1 d'agost. El socialista ha augurat que la decisió judicial serà més ràpida del que semblava inicialment, i ha afegit que "com més aviat millor", unes afirmacions contrasten amb la previsió que fa un dels set integrants del tribunal que ha jutjat el procés durant quatre mesos al Suprem.