L’arxivament de la causa contra diversos professors de la Seu d’Urgell, a qui se’ls imputaven delictes d’odi arran de la violència policial de l’1-O ha provocat un intercanvi de retrets entre l’economista Xavier Sala-i-Martin i l’exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas. Tot ha començat quan Sala-i-Martin ha recordat a Cañas que al seu dia va insultar greument els mestres, amb un estil “barroer i de macarra de bar barat” i l’ha emplaçat a demanar perdó.

La resposta de Jordi Cañas ha mantingut el to agressiu, titllant l’economista de ‘payasete hortera de Micolor” i de “macarra de despacho de profesor universitario”.

Tot seguit, l’exdiputat de Cs ha assegurat que ja es preparava per bloquejar l’economista, a qui tornava a anomenar “payasete de micolor”.

Finalment, Sala-i-Martin ha recordat a Cañas que l’acudit d’anomenar-lo ‘payasete de micolor’ no era gens original, però encara en tenia una de guardada:

“Jo per la nit em puc treure l’americana, tu en canvi, aquesta cara d’amargat l’has de portar les 24 hores al dia, ho sento”, ha reblat l’economista, donant per tancada la conversa. O no.