Reunió al Parlament entre C's i SCC

Ciutadans i PP donaran suport aquest diumenge a la plataforma contrària a la independència, Societat Civil Catalana, que ha convocat una concentració per denunciar, al seu parer, "que el procès ens roba". Els últims en afegir-se a la cita, han estat els d'Albert Rivera, després de la reunió que han mantingut representants del partit amb els líders de l'entitat aquest migdia al Parlament. A la concentració, hi aniran les diputades Carmen de Rivera i Susana Beltrán.

Precisament, el diputat Matías Alonso ha destacat la "bona sintonia" que té el partit amb la plataforma des de la seva creació. És més, fa valer que s'encarreguin d'explicar a la ciutadania quina és la realitat del que passa a Catalunya, que s'entengui que "hi ha determinats passos que s'estan fent des de les institucions i que no són lleials", ha assegurat.

El PP, recordem, ja va trobar-se dimecres passat amb el president de SCC, Rafael Arenas. Enric Millo participarà en la manifestació. De moment, el PSC oficialment no té intenció de donar suport a la concentració, tampoc de reunir-se amb ells, tot i que, segons Arenas, han tingut contactes i la "porta del diàleg està oberta" perquè acabin sumant-s'hi.

El president de la plataforma ha explicat que l'objectiu de la concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, a les 12 del migdia, és donar veu als ciutadans que "vulguin expressar el seu rebuig a la situació en què es troba Catalunya" perquè entèn que també s'ha de donar una resposta no només política, sinó també des del carrer. Arenas ha aprofitat també per qualificar "d'anomalia" la comissió del Procés Constituent.