El popular Fernado López Miras ha estat escollit president de Múrcia gràcies als vots del seu partit i a l’abstenció de Ciutadans. López Miras ha assegurat, després de la segona sessió del debat d’investidura, que aquest és un moment “important”, que afronta amb “moltes ganes, il·lusió i molta responsabilitat”.

En aquesta línia, ha agraït a tots els murcians el “suport” que van donar al PP en les últimes eleccions i els ha assegurat que es “desviurà per treballar per ells”.

López Miras no ha volgut avançar si farà canvis en el Consell de Govern, ni quan serà la seva presa de possessió. De cara als projectes d’aquesta legislatura, ha avançat que pretén reduir els impostos i crear ocupació.

Segons apunta López Miras, els propers dos anys seran de “consens i de reformes”, per això buscarà el suport de Ciutadans, perquè “amb ells tenim més coincidències que amb cap altre partit”, ha afegit.

Per la seva banda, els partits de l’oposició insisteixen que López Miras no deixa de ser un “titella” de l’expresident Pedro Antonio Sánchez. López Miras no ha volgut valorar aquests comentaris i ha declarat que “ells es desqualifiquen per si mateixos, la qual cosa els murcians comprovaran”.