Els logotips de l'Ajuntament de Barcelona i de la Fundació del FCBarcelona ja han estat eliminats de la pàgina d'empreses col·laboradores de la web d'España Global, l'antiga oficina de la 'Marca España', dedicada a blanquejar la imatge de l'Estat davant de la mirada internacional i coincidint amb l'inici del judici del procés.

El consistori ja es va queixar la setmana passada, juntament amb el Futbol Club Barcelona, que l'òrgan de l'Estat estava utilitzant els seus logotips sense permís. A més, asseguraven que no hi ha hagut cap col·laboració activa de l'Ajuntament amb Marca Espanya. Aquest dimarts, el logotip, que apareixia entre l'Ajuntament d'Àvila i el de Burgos, ja s'ha retirat de la web.

ajuntament barcelona españa global

Posteriorment, també s'ha eliminat la imatge de la Fundació FCBarcelona, després de la petició explícita del club. Aquest dissabte, el mateix vicepresident del club, Jordi Cardoner, assegurava que no tenen "cap acord ni conveni" amb l'ens i anunciava que s'havien demanat "explicacions sobre perquè s'ha fet un ús indegut del logo".