El vicepresident del Barça, Jordi Cardoner, ha anunciat que el club ha fet un requeriment a España Global per haver utilitzat el logo de la Fundació blaugrana sense consentiment. En declaracions posteriors a l'empat del Barça contra el València, Cardoner ha assegurat que no tenen "cap acord ni conveni" amb la plataforma espanyolista i ha explicat que ja han demanat "una explicació perquè s'ha fet un ús indegut del logo".

Tot i que ha matisat que España Global ja ha retirat l'emblema de la Fundació Barça, el vicepresident ha assegurat que esperen "que la setmana vinent arribi una resposta", ja que ara "probablement no poden donar una explicació implícita".

Cardoner ha reivindicat la fundació blaugrana, de la qual també és vicepresident, assegurant que "focalitza els seus programes a Catalunya i a 59 països del món, però es centra en ajudar els nens a través de la màgia del futbol".

Aquest dijous va transcendir que la plataforma España Global, destinada a blanquejar l'imatge de l'Estat arreu del món, havia inclòs el logo de la Fundació Barça i de l'Ajuntament de Barcelona en el seu lloc web sense l'autorització de cap de les dues entitats.