El sector crític del PSOE ja té el seu propi local al carrer Ferraz, a uns 500 metres de la seu federal del PSOE. La plataforma Recupera PSOE, integrada pels crítics, és qui ha posat en marxa aquest espai amb l'objectiu de promoure l'afiliació de nous militants. D'aquesta manera, quan es duguin a terme les primàries a les files socialistes, preveuen una participació més gran. "Recupera PSOE. Afilia't. Que ningú decideixi per tu", proclama la plataforma a l'aparador del local.

La voluntat dels impulsors del local és obrir l'oficina la setmana que ve, un cop s'hi instal·li el mobiliari i el material d'oficina. No obstant això, els socialistes crítics ja han topat amb una primera trava. La gestora del PSOE ha demanat als serveis jurídics del partit que consultin si l'oficina és legal, en sospitar que el local podria adoptar la imatge i les sigles del partit.

Els crítics defensen la seu

Davant l'anunci de la gestora d'emprendre accions legals, RecuperaPSOE s'ha defensat i han assegurat que la seva situació és legal, ja que no utilitzen els símbols del PSOE. L'associació va començar a funcionar fa dues setmanes a través de Twitter i ara ha emprès el pas definitiu en llogar el local per dur a terme la seva activitat.