La lluita de Vero contra Espanya. Aquest és el reportatge que ha fet una televisió danesa per il·lustrar les últimes setmanes a Catalunya, després de conèixer-se la sentència del judici al procés. El documental, que segueix a una independentista que es diu Vero recull moments com l'acampada a plaça Universitat per part dels joves i el míting que Ciutadans hi va fer, el judici al procés i també un seguiment a Txell Bonet, parella de Jordi Cuixart.

El documental segueix la Vero en diferents moments de manifestació o concentració. Un altre exemple, és el de la visita de Felip VI, el dia 4 de novembre o una visita al poble d'ella, Sant Sadurní d'Anoia.

Fes clic a la fotografia per veure el reportatge

report tv danesa

El reportatge, en danès, també recull una entrevista al regidor del PP a Barcelona, Josep Bou. "Se'l va condemnar perquè va formar d'un assalt al poder d'un cop d'Estat", diu de Jordi Cuixart.

A més, també s'explica per què hi ha hagut les protestes i com s'han desencadenat. "Segons el Tribunal Suprem espanyol, els líders independentistes han estat culpables de la insurgència contra l'estat, però les sentències han enfadat els partidaris de la independència de Catalunya", subratllen.