El cantautor Lluís Llach, com a responsable del Fòrum Cívic Constituent, ha reclamat unitat als polítics presents aquest vespre davant la presó de Lledoners. "Us ho exigim!", ha reblat durant la seva intervenció en l'acte organitzat per l'Associació Catalana pels Drets Civils amb ANC i Òmnium coincidint amb els dotze mesos d'empresonament del vicepresident Oriol Junqueras i el conseller Quim Forn. 

Acompanyat pels crits d'unitat dels assistents, Llach ha assegurat que els ciutadans entenen la diversistat de les formacions polítiques i que cadascuna defensa els seu posicionament, però l'emergència nacional obligar a exigir unitat.

Després de recordar que va ser diputat durant l'onzena legislatura, ha reclamat als polítics presents: "Per favor no es pot admetre res més que la unitat estratègica. No es pot admetre res més".

El cantautor, que ha denunciat que "han empresonat polítics que havien omplert d'ètica la paraula de polític", ha advertit que "entre tots, només entre tots" es podrà solucionar "aquest problema que tenim al davant".

En aquesta crida ha inclòs la gent del carrer tot recollint unes paraules de l'exdiputat David Fernández per reclamar: "omplim els carrers per buidar les presons!".