"El país ha de ser conscient que les mesures pressupostàries del pla de xoc no es poden fer amb la pròrroga". El conseller de Salut, Toni Comín, ha posat així en relleu la necessitat d'aprovar uns nous pressupostos perquè, entre d'altres, "els grans compromisos socials, com les llistes d'espera, hi estan subjectes".

El seu compromís per aquesta legislatura és reduir-les a la meitat, així com disminuir un 10% el número de persones en la fase quirúrgica. Aquest, i obrir nous centres d'atenció primària i quiròfans, són només alguns dels punts del "projecte que hem construït per aquest mandat".

Comín ha volgut deixar clar a Els Matins de TV3 que "el meu full de ruta no és el pla de xoc amb la CUP" i ha posat sobre la taula que "un dels punts més importants és l'equitat amb l'accés". Però no només això.

El seu repte també és modernitzar la sanitat pública introduint nous elements que incorporin les noves tecnologies com el portal "La meva salut", en què els usuaris podran accedir a l'historial mèdic des de casa seva i, fins i tot, interactuar amb els especialistes.