El llibre El Director, de David Jiménez, que explica les interioritats del diari madrileny El Mundo, tindrà una sèrie de televisió. La productora Fremantle serà l’encarregada de portar a la petita pantalla el llibre en què Jiménez relata la seva experiència com a directiu del rotatiu, una publicació que va aixecar força polèmica a l’editora del diari.

Segons informa El Confidencial Digital, Jiménez ha arribat a un acord amb Fremantle, que ara està buscant guionistes. La sèrie tindrà entre sis i deu capítols.

Jiménez relata a El Director la seva experiència al capdavant d’El Mundo i com van boicotejar els seus plans per modernitzar el diari i centrar-se en l’edició digital. Tal com va explicar a ElNacional.cat en una entrevista, les veritables raons dels seu cessament no van tenir res vauere amb la seva gestió, sinó en el fet que “es van trobar un director que resistia i s'oposava a les pressions polítiques i econòmiques —i de la mateixa empresa— perquè El Mundo servís als seus interessos”.