Els Mossos d'Esquadra han deixat sense efecte la detenció de les dues persones a Tarragona arrestada quan intentava accedir a la AP-7 des de la N-240 juntament amb un grup de manifestants, i també n'ha deixat en llibertat una altra que ha participat en el tall de la carretera C-17 al seu pas per Gurb (Barcelona), en el marc de les protestes per la vaga general contra el judici del procés sobiranista.

Segons ha informat el cos policial Europa Press, els tres detinguts han quedat en llibertat en espera de ser citats per un jutge.

Els Mossos han detingut un total de quatre persones -dues seguien arrestades ahir a la nit- durant les protestes convocades pels CDR i altres col·lectius i, segons ha informat la Conselleria d'Interior, els arrestos són per presumptes delictes d'atemptat a agent de l'autoritat.

Balanç

Un dels detinguts ha estat al matí a Barcelona, en la confluència de la Gran Via amb el carrer Urgell, per donar un cop de puny a un agent dels Mossos.

Uns altres dos han estat a Tarragona, un en una manifestació a la ciutat i un altre durant els incidents al tall de carretera de la N-240 per part dels CDR.

El quart arrestat s'ha realitzat al tall de carretera de la C-17 al seu pas per Gurb (Barcelona), on a més un periodista de TV3 ha resultat ferit per una pedrada.