Com cada diumenge, Lledoners s'ha omplert aquesta tarda de centenars de persones per donar suport als presos polítics, avui, "ostatges polítics", com han resat moltes de les pancartes presents en la protesta.

Les persones combregades, unes 5.000, han cantat Els Segadors i un vent que augurava tempesta no ha pogut silenciar els diferents càntics en suport a la llibertat dels presos i els exiliats.

Txell Bonet, companya de Jordi Cuixart, ha agraït en nom de Cuixart el suport de tots els manifestants: "En la trucada diària que ens acaba de fer, demana que us transmetem el seu agraïment per la vostra solidaritat".

Avui fa 300 dies que Jordi Cuixart compleix presó preventiva junt amb Jordi Sánchez. Aquest últim s'ha sumat a l'agraïment i ha afegit: "Sabem que la veritat vencerà i que serem lliures, nosaltres i el país"

Josep Rull ha certificat que escolten els manifestants: "Ens emocioneu. La nostra bandera és l’esperança, cap nació que ha abraçat l’esperança, no ha estat derrotada"

Jordi Turull també ha volgut agrair les mostres de suport rebudes: "Els vostres càntics i el vostre clam ens emociona i ens omple de coratge. Seguim ferms, el cap ben alt i la dignitat intacta". "A més injustícia, més compromís", ha sentenciat. 

Els accessos als exteriors de Lledoners han estat a vessar, veritables "riuades" acompanyades del soroll dels clàxons.