Aquesta matinada un grup de persones ha llançat pintura a les seus de Ciutadans i del PP a Barcelona. Segons fonts de la formació taronja, cinc encaputxats s'haurien personat sobre les 00:50 hores, i hi haurien fet pintades i trencat alguns vidres

pintura seu ciutadans el nacional ciutadans

Les pintades les ha firmat l'organització juvenil d'esquerra Arran.

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, i el portaveu al Parlament, Carlos Carrizosa, ja han reaccionat a les xarxes.

Ciutadans ha exposat que presentaran una denúncia pels fets. 

pintura seu ciutadans el nacional ciutadans

Atac a la seu del PP

La seu del PP a Barcelona també s'ha despertat aquest dimecres tacat de lila. Segons ha comentat a les xarxes socials la popular Dolors Montserrat aquests atacs no els faran callar. "Els enemics de la democràcia i la llibertat volen expulsar-nos de la nostra terra però no ho aconseguiran", ha exposat.

Il·legalització d'Arran

El president de Cs, Albert Rivera, ha demanat que la CUP deixi de cobrar subvencions després de "l'atac" a la seu del partit taronja i a la dels populars a Barcelona, reivindicat per Arran.

"Permetrem que segueixin utilitzant la violència amb diners de tots els espanyols?", ha plantejat Rivera en una atenció als mitjans aquest dimarts. Per la seva banda, el president del PP, Pablo Casado, ha reclamat la il·legalització d'Arran.