El diputat de Junts pel Sí (JxSí) Lluís Llach ha assegurat aquest dimecres que, si dins del Govern hi hagués més consellers o secretaris generals amb "dubtes" o "temors" com Jordi Baiget, "jo els aconsello que facin el mateix". En declaracions a l'agència EFE, el cantautor ha defensat que Baiget era un conseller "molt vàlid", però tenia dubtes.

"Era un conseller molt vàlid, jo sempre he apreciat el seu tarannà obert i el seu caràcter negociador i pragmàtic", ha defensat Llach, que ha afegit: "Però ell tenia dubtes, això és legítim. I si hi ha un altre conseller o secretari general que també els té, jo els aconsello que facin el mateix", o fins i tot que ho facin abans que el president Puigdemont "pugui perdre la confiança en ells".

Lluís Llach també s'ha pronunciat sobre el comentari que va fer l'exconseller Francesc Homs a Twitter, on va dir que estava "fins als ous" que només assumeixin responsabilitats persones rellevants del PDeCAT i no d'ERC. "Jo crec que Homs s'equivoca i punt", ha afirmat el diputat independent. "És vergonyós que, per assumir responsabilitats durant el 9N, estigui inhabilitat, però jo actes d'insolidaritat dins de JxSí no els veig, i les ofertes d'assumpció de responsabilitats han estat sempre permanents".