Els usuaris no han desaprofitat l'ocasió per omplir la xarxa de 'memes' que carreguen contra el govern popular minuts després que el president espanyol en funcions, Mariano Rajoy, publiqués i signés el ja famós tuit de la línia vermella

Rajoy els ho ha posat fàcil dibuixant una simple línia horitzontal de color vermell, que ha donat molt de joc i ha convertit Twitter en un riu d'imatges.

La corrupció que ha esquitxat diferents membres del PP ha estat un dels punts calents de les rialles dels tuitaires, que l'han dibuixat de diferents maneres. 

Bárcenas, Barberá, Rato, Fabra...

...i sobres.

Una línia vermella que viatja d'Espanya a Suïssa ha fet un calc de l'etapa popular del Govern espanyol.

D'altres han barrejat la corrupció amb l'"encefalograma pla" del líder del PP...

...i ho han comparat amb l'"activitat cerebral" de Rajoy.

Les comparacions amb el panorama polític han donat molt de joc als tuitaires, que han aprofitat per carregar contra la seva política a través d'imatges que ho diuen tot.

La dona de rosa que s'adormia al partit de la final de la Copa del Rei ha servit per plasmar com la ciutadania veu aquests mesos sense Govern.

Una altra imatge que s'ha utilitzat molt ha estat la d'un Rajoy amagant-se entre els arbres per evitar donar respostes...

... o saltant la línia vermella per escapar.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) tampoc s'ha pogut estar de comentar la línia de Rajoy i l'han emplaçat a posar variables per veure com l'evolució dels desnonaments a l'Estat ha pujat tant que la línia es torna quasi vertical.

D'altres l'insten a sumar-se als socialistes per formar un govern PPSOE.

Les estelades no podien faltar en les bromes que han dissenyat els usuaris.

Els dibuixos animats també han servit de parodia.

I, finalment, els usuaris expliquen com el govern popular ha resolt la situació.