"No és exagerat parlar de possibles morts el dia 21". Aquestes han estat les paraules del president de l'associació Mossos Constitucionalistes, Ángel Gómez, preguntat en una entrevista a OKDiario pel que pot passar el pròxim divendres 21 de desembre a Barcelona arran de les protestes convocades contra el Consell de Ministres que se celebrarà a la capital catalana. 

"Pot haver-hi enfrontaments físics com a França, hi pot haver un accident, un mal cop, hi pot haver mala fe... Pot produir-se una espiral de violència. Si hi ha un mort, aquesta part es pot veure legitimada per agredir l'altra i tots sabem com comencen i acaben les espirals", ha explicat Gómez, que ha fet aquestes declaracions en un vídeo on se'l veu uniformat amb l'uniforme de la policia catalana.

El líder dels Mossos unionistes ha explicat que els CDR estan inspirats en els armilles grogues de França, "per la qual cosa implica bel·ligerància". També ha afirmat que "l'independentisme necessita l'enfrontament per l'impacte audiovisual" i que per aquest motiu "volen" que acudeixi la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia.

"Ells fan els seus comptes i diuen: 'si ens costen 18 ferits o morts, tampoc són tants'", ha afegit.