L’ofensiva de la diputada del PP Andrea Levy contra la periodista de TV3 Laura Rosel puja encara més de to. Aquest dilluns, la popular va acusar el programa FAQS de la televisió pública de fer “col·leguisme” amb el grup terrorista per entrevistar l'exmembre de la banda Josean Fernández. Aquest dijous, però, ha fet un pas més, i li ha exigit que es disculpi en el proper programa d’aquest dissabte.

“Espero que en el pròxim programa la presentadora es disculpi per aquesta falta de respecte a les víctimes”, ha assegurat Andrea Levy aquest dijous, que ha denunciat que “no es pot permetre que la televisió que paguem tots els catalans es dediqui a riure-li les gràcies a exmembres d’ETA”.

En aquest sentit, la diputada del subgrup del PP també ha registrat al Parlament una sèrie de preguntes dirigides al director de TV3, Vicent Sanchis. Entre aquestes, Levy li pregunta si sabia prèviament de la realització de l’entrevista i dels seus “termes", si va donar instruccions a l’hora de dur-la a terme o si considera que “respecta el dolor i el dany causat per la banda terrorista ETA a les seves víctimes i en especial a les víctimes catalanes”.

 

Per altra banda, el PP també ha demanat la compareixença a la cambra de Brauli Duart, president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).