La diputada del PP al Parlament i vicesecretaria de la formació, Andrea Levy ha ofert avui una entrevista al programa de Rac1 'Via Lliure' on ha estat preguntada sobre qui ha de ser president de la Generalitat i si veu viable Jordi Sànchez o Oriol Junqueras com a possibles presidents de la Generalitat. A aquesta pregunta, Levy, ha contestat que ella preferiria que Inés Arrimadas, líder de Ciutadans, fos la següent presidenta de Catalunya, per sentir algun pla de Govern diferent a l'independentisme. Tot seguit, Xavi Bundó, presentador del programa li ha preguntat a la diputada popular els motius pels quals el PP és l'última força política a Catalunya, al que Levy ha interromput dient que aquesta afirmació no era certa, ja que el seu partit és l'última força juntament amb la CUP, ja que tenen els mateixos diputats. Bundó li ha etzibat una resposta contundent, dient que la CUP té més vots que la seva formació i demanant els motius perquè no era certa la seva afirmació. A tot això, Levy ha acabat desviant la repregunta del presentador i s'han viscut uns moments de tensió en antena amb Levy evitant deliberadament admetre que la seva formació és l'última a Catalunya.

Albano-Dante Fachin, exdiputat al Parlament, ha criticat avui les paraules d'Andrea Levy, després de ser entrevistada al 'Via Lliure' de Rac1. Levy ha carregat contra l'audiència de l'emissora, a la que ha qualificat com a mitjà independentista, dient que després de concedir entrevistes rep amenaces de tot tipus i insults, afegint que es aquesta la societat que han deixat els mitjans, segons ella, "independentistes". Fachin li ha recordat a lla diputada del grup mixt que ell té el Twitter ple de "tabarnios" enviant-lo al seu país, Argentina, però li ha criticat que mai pensaria que aquestes comentaris provenen del gruix de la societat espanyola. Per últim l'ha titllat d'irresponsable.

Levy, després de rebre diverses respostes al seu comentari a Twitter hi ha tornat al·legant que en un poble català li van dir que "no sortiria viva del municipi" i ha afegit que rep amenaces perquè ella té una gran "fortalesa" i això incentiva que la insultin.

Entrevista completa a Andrea Levy al 'Via Lliure' a partir del minut 17 amb 20 segons