La diputada del PP en el Parlament de Catalunya, Andrea Levy, ha fet un comunicat a través de les seves xarxes socials on assegura que creu que "cal demanar disculpes". A diferència del seu partit, que s'ha desmarcat de la sentència del cas Gürtel, Levy ha volgut donar explicacions per l'"honestedat que comporta el servei públic".

Levy ha argumentat que "és evident que van fallar els mecanismes de control exigibles per preservar l'impecable funcionament que l'organització ha de tenir", una cosa que ha fet "un mal greu" a les sigles del partit.

Ha defensat "l'honorabilitat dels que treballen dia a dia" pel partit i per "dignificar la política", i creu que, per ells, "toca assumir la culpa que alguna cosa va fallar".

La política popular considera que el partit ha de tenir "el màxim compromís" i ser "inflexibles" davant de la corrupció. Condemna, a més, la situació "que tant mal fa" a la confiança dels espanyols en el seu projecte polític.

Ha confessat que els fet l'omplen de tristesa, però que han "de defensar" la seva feina al Govern per "continuar sent la referència del centre dreta" a Espanya.