La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha desautoritzat aquest dimarts a Carlos Iturgaiz, eurodiputat popular i expresident del PP basc, per les seves declaracions després de la xiulada a l'himne espanyol dels aficionats del Barça i l'Alabès durant final de la Copa del Rei en les quals va titllar els aficionats de "fills de puta". "No s'han d'insultar les mares de ningú", ha contestat Levy en declaracions a La Sexta.

En un missatge de Twitter, l'eurodiputat va assenyalar: "Jo també vull exercir la meva llibertat d'expressió per dir a tots els que han xiulat l'himne nacional d'Espanya que són uns fills de puta".

En resposta a aquesta actitut, Levy ha volgut donar la raó a Iturgaiz, assenyalant que "quan un xiula a una cosa que representa a tants sentiments i somnis compartits com és un himne, està demostrant ser campió de la mala educació i de la falta de respecte", i ha reblat que millor "et quedes en silenci, però violentar d'aquesta manera el sentiment d'altre no aporta res", però això sí, afegint que era innecessari insultar les "mares" dels que van xiular.