La diputada al Parlament del PP, Andrea Levy, serà la número sis de la llista del PP al Congrés en les eleccions del pròxim 28-A, pel que molt probablement esdevindrà diputada a la Cambra Baixa espanyola. Si finalment obté acta de diputada, Levy, hauria de deixar l'acta de diputada al Parlament, cosa que de moment no farà.

De fet, fonts populars han explicat a Efe que Levy té previst participar en el pròxim ple del Parlament, previst per als dies 3 i 4 d'abril, i que encara no ha comunicat al partit si planeja deixar l'escó per participar en la campanya electoral madrilenya o si, per contra, esperarà fins a passats els comicis.

En qualsevol cas, la dirigent popular haurà d'abandonar el Parlament per poder ocupar un escó al Congrés dels Diputats, ja que l'article 67 de la Constitució estableix que no es pot acumular l'acta d'una assemblea autonòmica amb la de la Cambra Baixa.

Levy, nascuda a Barcelona, serà la sisena en la candidatura que capitaneja Casado per Madrid, seguit d'Adolfo Suárez Illana com dos, Edurne Uriarte en el tercer lloc, Daniel Lacalle com quart lloc i Ana Beltrán en la cinquena plaça. Levy, que també pugnarà per un lloc en l'Ajuntament de Madrid a les eleccions del 26 de maig, en el segon lloc de la llista després de José Luis Martínez Almeida.

La popular va arribar a la direcció nacional del PP de la mà de Mariano Rajoy el 2015 i un any més tard, Pablo Casado la va conservar en el càrrec després de ser elegit nou líder del PP.