L'accident de la portaveu socialista Adriana Lastra durant la sessió de constitució del Congrés dels Diputats ha tingut conseqüències en l'agenda de negociacions per la investidura. En acabar la sessió d'aquest dimarts, la dirigent del PSOE s'ha desplaçat a l'hospital per a fer-se proves. Això ha obligat a posposar les reunions previstes amb JxCat. Finalment se celebrarà demà a les onze del matí a la cambra baixa.

Adriana Lastra ha patit un accident a les escales de l'hemicicle durant la sessió constitutiva del Congrés dels Diputats. La portaveu del PSOE a la cambra baixa ha ensopegat en els graons per pujar a la tribuna a l'hora de votar i ha hagut de ser atesa pels serveis mèdics de la casa. En finalitzar la sessió, ha decidit acudir a un hospital per a fer-se la pertinent radiografia.

Per a les quatre de la tarda estava prevista una reunió de Lastra i Laura Borràs, portaveu de JxCat al Congrés, que s'ha acabat ajornant a demà al matí.

Una hora més tard, a les cinc, hi havia agendada una reunió entre els equips negociadors del PSOE i Esquerra Republicana, també a la cambra baixa. Aquesta sí que s'ha celebrat, amb mitja hora de retard.