La Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios es trobarà el 2 d’octubre a Barcelona per celebrar el 96è aniversari de la fundació de la Legió, després de la manifestació contra Ada Colau del passat maig. Una setmana abans, legionaris catalans es desplaçaran a Madrid per manifestar-se en oposició a Manuela Carmena.

Imatge: Legión Urbana

La Legió tornarà a alçar la veu a Barcelona. El proper 2 d’octubre la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios –tal com s'anomenen oficialment– es trobaran a la seu de l’entitat, al Passeig Torres i Bages de Barcelona, per fer un “gran acte” en commemoració de la fundació de la Legió, el setembre de 1920.  

L'acte arriba després de la manifestació que van fer el passat maig contra l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per haver iniciat els tràmits per retirar-los la cessió gratuïta d’uns terrenys públics. Aquest cop, però, els Antiguos Caballeros Legionarios no protestaran, sinó que celebraran el seu aniversari. Aquest és el recull en vídeo d’un acte similar celebrat l’any passat:

Contra Manuela Carmena

Abans de la ‘festa’ que tindrà lloc a Barcelona, alguns legionaris catalans viatjaran en autocar cap a Madrid per participar de la manifestació del proper 24 de setembre en contra de l’alcaldessa de la capital espanyola Manuela Carmena.

La raó de la marxa és que la també líder d’Ahora Madrid pretén treure el nom del General Millán Astray, fundador de la Legió, d’un carrer de la ciutat.