La periodista i presentadora del programa Preguntes Freqüents de TV3, Laura Rosel, ha deixat en evidència el president del PP Català, Xavier García Albiol. El popular ha assegurat que "no es pot presidir Catalunya des de la distància" i Rosel li ha preguntat si "ara amb el 155 ens governen des de Madrid, no?", comentari que ha provocat l'aplaudiment del públic.

Albiol ha insistit en el tema de formar Govern i ha recordat que "al Parlament hi ha molts diputats independentistes que poden ser presidents", al mateix temps que ha indicat que "el 155 durarà fins que no es pugui presidir la Generalitat amb normalitat". Sobre els presos polítics, el líder del PP Català ha admès que li impacta que hi hagi gent que coneix "que és a la presó", tot i això ha assegurat que "els vaig advertir personalment que estaven jugant amb foc".

Durant l'entrevista també s'ha parlat de la monumental xiulada que va patir Albiol el dia de Sant Jordi a Badalona: "Allò no va ser espontani, estava preparat, jo només vaig repartir roses com fa sis o set anys que faig". El líder popular ha criticat que la seva presència el dia de la diada "es veiés com una provocació" i ha subratllat que ell no tenia intenció de marxar; "no van aconseguir la fotografia que volien, jo marxant a casa".

Finalment, Xavier García Albiol ha explicat que l'aplicació de l'article 155 estava plantejada "perquè dins la intervenció general hi entressin els mitjans de comunicació", en aquest sentit ha exposat que ell era partidari de la intervenció dels mitjans públics: "Una televisió pública no pot donar missatges subliminals", ha sentenciat.