"El que no aconseguim junts no ho podrem aconseguir". Així ho ha exposat la diputada al Congrés de JxCAT Laura Borràs. "A la Crida trobem tot un conjunt de persones que estan disposades a treballar per a un objectiu concret", ha exposat.

Per altra banda, preguntat per si veuria amb bons ulls o no un govern de concentració, Borràs ha respost que "ja anem tard". "La lògica no és triar entre els partits sinó davant un adversari que ho està fent tot per aturar-nos", ha volgut remarcar. Tot i això, ha subratllat que hauria volgut un govern de concentració "des del primer moment". 

D'aquesta manera, la diputada ha comentat que els pactes que han tingut a la diputació de Barcelona entre JxCAT i el PSC no s'haurien produït: "Si haguéssim anat junts, aquesta situació no s'hauria donat".

Borràs ha comentat que està treballant de la "manera que pot i sap" a Madrid. Això sí, preguntada per què és el que li agradaria fer, la diputada ha estat clara: "El que voldria fer és ser consellera de Cultura". Així, ha explicat que és a "Madrid perquè m'ho va demanar el president Puigdemont i Sànchez".

Sobre els possibles noms que sonen per provocar una escissió al PDeCAT, Borràs ha exposat que "si el PDeCAT ja no és un espai per ells és normal que busquin".