La diputada del PP al Parlament Andrea Levy ha atacat directament la consellera de Cultura Laura Borràs. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter, però amb la mala sort que l'escrit estava ple de faltes d'ortografia. Un detall que Borràs ha aprofitat per contestar-li i anar-li corregint les paraules mal escrites una a una. Levy ha escrit malament en castellà, la llengua que fa servir en la majoria de les seves compareixences.  "Al Parlament li respondré sense cap tardança, que no sé d'on treu això del costum (és 'costumbre', de fet, sense N intercalada). I després de ‘lecciones’, hi va una coma. Cap lliçó: només correcció", ha puntualitzat la consellera.

El debat a les xarxes va començar quan Levy va mencionar Borràs acusant-la de "supremacista" i de diferenciar entre catalans i espanyols. "Per aquesta senyora, hi ha catalans i espanyols nascuts a Catalunya. El carnet dels bons els reparteix ella. Algun dia mirarem amb estupefacció i tristesa com van poder governar Catalunya aquests supremacistes", ha escrit Levy

Com que es va sentir "al·ludida", Borràs no va trigar a respondre-li el tuit. "Revisi a les enquestes el sentiment de pertinença. No hi ha carnets que valguin i, per cert, els únics que m’acaben dient ‘¿Qué pone tu DNI?’ són els que en reparteixen", li va aconsellar. En el mateix missatge Borràs recomana a Levy que "revisi també la sintaxi: el verb ha de concordar amb el subjecte per anar bé". 

Davant la resposta de Borràs, la popular ha estirat el fil. Andrea Levy ha etzibat a la consellera que en lloc de respondre-li per les xarxes socials ho faci al Parlement. "Els tuits en gent de la seva posició institucional donant lliçons, sobren", ha afegit la diputada del PP.

I encara ha anat a més. També ha rebut el president Carles Puigdemont. "El nivell dels amics de Puigdemont que només serveixen de claca partidista", ha definit Levy

Finalment, Levy ha fet una darrera piulada assegurant que Borràs distingeix entre "catalans bons i catalans que se senten espanyols".