No ha durat ni dues hores. La portada de l'edició en paper de La Razón ha quedat antiquada a les 8 hores d'aquest matí, després que Catalunya Ràdio anunciés que la data del ple d'investidura de Carles Puigdemont serà el 30 de gener i no el 29, com preveia el diari citat.

Quan gairebé no havien ni aixecat les persianes els quioscos, s'ha revelat la incògnita del dia de la investidura i no era precisament el que els de Francisco Marhuenda apuntaven. De fet, obrien la portada amb un títol ben gran en què s'hi pot llegir: "El pla d'ERC: Ple el 29 i Junqueras com a candidat B" i assegurant al subtítol que "volen votar abans del 31 i proposar el seu líder [Junqueras] si el Constitucional invalida la investidura de l'expresident". Ara bé, en cap cas citen d'on treuen aquesta informació.

El millor de tot, però, és que més d'una hora i mitja després que es conegués la notícia, el rotatiu mencionat continuava explicant que "ERC pretén avançar el ple del 31 al 29", una data que, segons apunten, també estaria avalada per JuntsxCat. De moment, no han rectificat la notícia.

Dues hores després que tots els mitjans s'haguessin fet ressò de la data fixada, els de Marhuenda continuaven sostenint que el ple s'avançaria 48 hores del dia límit per "evitar que la crisi constitucional es faci perenne".