La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha admés avui al Congrés que el mateix govern espanyol mai no ha tingut credibilitat. Concretament, Calvo ha assegurat que "no s'ha de restituir allò que mai ha existit", parlant sobre la credibilidad de les institucions de l'Estat. Aquestes declaracions de Calvo han arribat després d'una pregunta del portaveu de Vox, Iván Espinosa de los Monteros..

De fet, el que ha preguntat Espinosa és què pensava fer el govern espanyol per "restituir la credibilitat de les institucions de l'Estat", i el diputat de Vox ha admès que per una vegada ell i Calvo s'han posat d'acord en alguna cosa, resposta que ha provocat rialles a les bancades de la dreta.

La vicepresidenta primera del govern espanyol, durant la interlocució amb Espinosa també ha retret  a Vox la seva decisió de no participar en l'homenatge a les víctimes del coronavirus que se celebrarà el pròxim 16 de juliol al Palau Reial de Madrid. "Quina part del manual del bon demòcrata no s'han llegit?", ha preguntat Calvo a Vox durant sessió de control al Congrés.

A més, la portaveu del PP a la cambra espanyola, Cayetana Álvarez de Toledo, també ha carregat contra els socialistes per la resposta de Calvo a Espinosa ironitzant sobre l'aplaudiment dels diputats del PSOE a la resposta de la vicepresidenta.