La Policia Municipal de Madrid porta mesos conscienciant sobre l'ús obligatori de la mascareta a través de missatges escrits a twitter. Aquest perfil, que suma pràcticament 400.000 seguidors, acaba de publicar un vídeo on es veu com la policia d'un altre país comença a pegar sense cap mena de mirament i amenaça amb un pal de metall a uns comerciants que amb prou feines poden posar-se la mascareta que porten a la mà de les bufetades que reben.

El vídeo, que sembla gravat en un país asiàtic, es poden escoltar els riures enllaunats més propis de virals editats posteriorment, però no correspon a la imatge de rigor i democràcia que ha de tenir un cos policial.

Des del compte oficial, s'adjunta el vídeo amb aquesta frase: "Bon dia Madrid. Esperem no haver d'arribar a aquests extrems per això tornem a recordar-vos que l'ús de la mascareta és obligatori, a més de necessari". Una amenaça que, per tant, no descarten en fer efectiva.

La Policia Municipal de Madrid és un òrgan molt crític durant l'etapa de l'alcaldessa Manuela Carmena. Ara amb Almeida i Ayuso al capdavant, les discrepàncies han deixat d'existir entre govern i cos.

Els populars no han parat de lloar la gestió d'aquests però un vídeo com aquest ha provocat el rebuig a través de les xarxes socials: "Us falta posar una foto recordant Billy el Niño i ja tindreu la combinació perfecta", "Millor incrementar la plantilla de psicòlegs dins del cos per evitar i controlar actes així per part de funcionaris", "No fa falta que ens recordeu que teniu la mà molt llarga" o "Crec que us heu equivocat d'aplicació. Això és twitter, no el grup de Whatsapp on s'amenaça Carmena".