El franquista Billy el Niño ha estat enxampat en un acte a la Comissaria de Policia del Districte de Ciutat Lineal de Madrid celebrat aquest dijous, segons ha denunciat Izquierda Unida a Público. És per això que el partit ha registrat dues iniciatives parlamentàries perquè el ministre de l'Interior Fernando Grande-Marlaska confirmi aquesta "invitació oficial" i expliqui si "té pensat obrir una investigació sobre aquesta invitació a un torturador franquista".

El digital ha pogut confirmar l'assistència de Billy a la festa i assegura que per assistir a aquesta celebració havies de ser convidat pel comissari en cap d'aquest destí policial, José Manuel Mariscal de Gante y Mirón.

Fa poc més d'un mes el govern espanyol es va comprometre que en poc temps el torturador Billy el Niño perdria la medalla i la pensió, segons va anunciar el líder de Podemos, Pablo Iglesias, després de reunir-se amb el president Pedro Sánchez a la Moncloa.

"Hem acordat amb el govern que Billy el Niño perdrà la medalla i la pensió, i que es crearà un museu estatal de la memòria on s'escoltarà l'opinió de les associacions de memòria històrica i dels represaliats pel franquisme", va indicar Iglesias.