La dimissió de Josep Antoni Duran i Lleida al capdavant del comitè de govern d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) no ha deixat indiferent ningú. Una gran varietat de militants o dirigents de les més diverses esferes polítiques han parlat de la decisió presa aquest dissabte per Duran.

L'eurodiputat Francesc Gambús i el vicesecretari general del partit, Antoni Font i Renom han estat els primers en donar-li públicament el seu suport i agraïment per "haver servit el conjunt del país". També s'hi han afegit altres membres del comitè de govern com Ramon Espadaler, Josep Sánchez Llibre i Montse Surroca animant-lo a treballar "des de la vida civil per Unió i pel catalanisme centrat".

El diputat del PPC, Xavier García Albiol ha catalogat a Duran i Lleida com "la penúltima víctima del procés" mentre que Pedro Sánchez, secretari general del PSOE, s'hi ha referit com l'exdiputat del Congrés amb el qual va coincidir al llarg de tres anys: "un polític que estima el seu poble, Catalunya."

Encara que durant tota la tarda han anat apareixent tuits suposadament piulats per Duran, El Nacional ha avançat i Unió ha aclarit que aquest dissabte, l'exlíder ha tancat definitivament el seu compte.

Aquí teniu un recull dels tuits més destacats: