AoZ7wJ9VVYxvxg5oxXbBF4kYx9XRi3I0DnXRJhsHbqRR

Sense consens a la reunió del Consell Polític i el Grup d'Acció Parlamentària de la CUP. Després del debat inicial han provat d'apropar posicions per arribar a una solució de consens, com és tradicional, però no ha estat possible.

El no a la investidura d'Artur Mas apareix amb força al debat dels cupaires, segons alguns assistents a la reunió. "Ara mateix només una intervenció contundent des del grup parlamentari podria canviar aquesta dinàmica", pronostica un dels reunits.

Després d'un recés de 15 minuts pels volts de les 13 hores, han tornat a entrar al recinte del Centre Cívic Pere Quart per participar a les votacions.

Se segueix mantenint la previsió que la reunió acabi a les 14h, que és el que dura un consell polític ordinari, però en haver votacions ponderades i possibilitat d'empat i desempat, es podria allargar fins a les 16h o més.

A la reunió hi assisteixen unes 93 persones, de les quals només tenen dret a veu i vot 68.

L'exdiputat David Fernàndez no figura entre els assistents, ja que no forma part de cap dels òrgans interns de la CUP que avui decideixen. Tampoc s'ha vist entrar a l'altre exdiputat, Quim Arrufat. Sí que hi assisteix l'exdiputada Isabel Vallet, possiblement com a representant del sector més reticent a donar suport a la investidura de Mas, Endavant-OSAN.