Associats, adherits i fundadors de la Crida han aprovat promoure una candidatura unitària de l'independentisme per al 28-A i ha avalat presentar-se en aquests comicis com a tal en cas que les altres organitzacions polítiques sobiranistes acceptessin una confluència electoral.

Aquest és el resultat de la consulta que la formació ha fet durant quatre dies, que ha comptat amb una participació superior al 20% dels simpatitzants. En concret, 11.815 persones s'han pronunciat sobre les dues preguntes que formulava la formació, si la Crida Nacional ha d'impulsar una candidatura el màxim d'unitària possible entre formacions independentistes i sobiranistes partidàries del dret a l'autodeterminació el 28-A i si la Crida s'hauria de presentar amb aquest nom en cas que les altres organitzacions acceptessin la confluència.

En el cas de la primera pregunta, han emès vot 11.751 persones, de les quals 11.490 han votat que sí i 261 que no. El 97% dels votants, doncs, hi ha votat a favor. En el cas de la segona pregunta, han emès vot 11.692 persones, de les quals 10.729 han respost que sí i 963 que no. El 91% dels votants hi ha donat suport.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat