La Crida per la República ha iniciat aquest divendres una consulta per determinar quin ha de ser el seu paper en les eleccions espanyoles del proper 28 d'abril. La consulta, que s'ha començat aquest divendres a les 8 del vespre i que estarà oberta fins al dimarts 5 de març a la mateixa hora, pregunta si la formació ha de promoure "una candidatura tan unitària com sigui possible" i, de ser així, si creuen que s'hi haurien de participar.

Concretament, les preguntes són: "consideres que la Crida Nacional ha de promoure una candidatura tan unitària com sigui possible de cara al 28 d’abril entre formacions independentistes i sobiranistes partidàries del dret a l’autodeterminació?" i "si altres organitzacions polítiques acceptessin la confluència electoral, veuries bé que la Crida participés com a tal en les eleccions del 28 d’abril?".

La consulta està oberta a tots els associats, fundadors i adherits i s'hi pots participar telemàticament a través del seu web. En un comunicat, la Crida també informa que en cas d'acabar-hi concorrent, s’organitzarien primàries per seleccionar les persones candidates.