Els diputats de la CUP fugint de la premsa/QS

Nova reunió de JxSí amb la CUP aquest matí al Parlament. Una reunió que s'ha celebrat a les instal·lacions dels junters a la cambra i que s'ha allargat durant tres hores. A l'ordre del dia, "concrecions del Pla de Xoc" i qüestions espinoses com ara BCN World o ATLL.

"Anem avançant". Aquesta ha estat la frase consensuada que els negociadors d'una banda i l'altra han proferit tot just acabada la reunió. "Tenim un calendari i és que el 22 s'acabi perquè es resolgui en l'assemblea del 27", expliquen les mateixes fonts. "Anem concretant i fem feina", asseguren. "Estem a la recta final", afegeixen.

Per la banda de la CUP, avui s'ha incorporat el diputat per Tarragona Sergi Saladié, per la previsió d'aclarir el posicionament sobre BCN World. També a la reunió d'avui s'ha analitzat la documentació sobre Aigües Ter Llobregat que va requerir la CUP.

Les dues formacions han avaluat els efectes jurídics i econòmics de qualsevol decisió política sobre la concessió d'aquest servei ara als Tribunals i de la qual els cupaires n'han fet bandera.